Tel: 046 411 1048
nen3140

Wij zijn per 30-9-2016 NEN 3140 goedgekeurd 

Het belang van NEN 3140

NEN 3140 is een zelfstandige norm die voor Nederland alle relevante eisen voor laagspanningsinstallaties bevat. NEN 3140 is van toepassing op de bedrijfsvoering van elektrische installaties en apparatuur tot een nominale spanning van 1000 Volt wisselspanning en 1500 V gelijkspanning.

De Nederlandse wet stelt dat elektrische installaties en apparaten veilig moeten zijn en dat werkzaamheden met of aan deze installaties veilig moeten worden uitgevoerd. NEN 3140 voorziet in de nodige bepalingen die u kunt gebruiken om hieraan te voldoen. Het volgen van NEN 3140 is de best mogelijke manier om aan de relevante wet- en regelgeving te voldoen.


lay-out-01-front

De Comfort Installateurs

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter of installateur? De Comfort Installateurs zorgen voor de installatie, reparatie en onderhoud van uw centrale verwarming. Daarnaast is onze loodgieter sterk in het aanleggen van leidingen, het verhelpen van lekkages en het ontstoppen van afvoer en riool. Ook voor elektra, klimaat en biomassa bent u bij ons aan het juiste adres. Onze loodgieters en installateurs zijn werkzaam voor zowel de particuliere als zakelijke markt in Sittard, Maastricht, Heerlen, Geleen en Roermond.

Wij werken al jaren samen als culinaire partner voor De Comfort Installateurs, recent hebben Peter Drenth en zijn team ervoor gezorgd dat ons bedrijfspand op 30-9-2016 NEN 3140 goedgekeurd is.


 

Portret personeel Acaleph

Acaleph training & opleiding B.V.

U bent op zoek naar een gedegen partner voor uw BHV, AED of EHBO cursus? Wilt u uw VCA cursus volgen bij de Beste VCA Opleider van Nederland? Dan bent u bij Acaleph aan het juiste adres. Acaleph Opleiding,Training & Adviezen b.v. is gespecialiseerd in het verzorgen van veiligheidsopleidingen en veiligheidgerelateerde begeleiding en adviestrajecten. Door het hele land, en daarbuiten, verzorgen wij o.a. ssvv opleidingen, safety awareness trainingen en luchtvaarttrainingen op maat. Acaleph beschikt over een uitstekend geoutilleerd trainingscentrum in Geleen. Onze trainingslocatie is goedgekeurd volgens de richtlijnen van de Gids Opleidingen Risicovol Werk (GORW). Daarnaast hebben wij meerdere leslokalen tot onze beschikking. In onze sfeervolle kantine kunnen de deelnemers gebruik maken van diverse lunchmogelijkheden. De lunch wordt al jarenlang verzorgt door DaveCulinair. Zijn persoonlijkheid en gedreven aanpak en natuurlijk de goedverzorgde lunches zorgen keer op keer voor een prettige samenwerking en tevreden cursisten.


Keijbeckbv

Verkeersschool keijbeck B.V.

Verkeersschool Keijbeck verzorgt rij-opleidingen voor alle categorieën rijbewijzen. Van bromfiets tot en met vrachtauto met aanhangwagen. Daarnaast verzorgen wij tevens alle theoretische opleidingen, waaronder Vakbekwaamheid (chauffeursdiploma) en ADR (gevaarlijke stoffen).

Daarnaast worden ook Taxi-opleidingen verzorgd en opleidingen voor de Verplichte Nascholing(code 95) van vrachtwagen- en buschauffeurs. Hieronder vallen onder andere de opleidingen voor Hef-‚ en Reachtruck, Het Nieuwe rijden, Schadepreventie, BHV, BBS, Lading Zekeren, LZV, Sociale Vaardigheden en nog veel meer cursussen. Het cursusaanbod groeit wekelijks.

Voor de lunch maken wij gebruik van de diensten van Dave Culinair.


Withintemptationlogo

Within Temptation ft. Tarja Turunen

In opdracht van Welzen Dynamic Media Studio te Sittard, hebben wij recent de algehele catering mogen verzorgen tijdens de opnames van de videoclip Paradise van Within Temptation ft. Tarja Turunen. Dit is voor een jong en Dynamisch bedrijf, zoals Dave Culinair, een unieke mogelijkheid zich als cateraar verder in deze markt te profileren.

Artist Catering Tarja Turunen

Artist Catering Within Temptation

 

 

 

 

 

 

 


Z&V logo

Zeker & Vast Transport Support.

Zeker & Vast Transport Support is een toonaangevend bureau op het gebied van transport en verkeersveiligheid voor het wegtransport. Ons credo is: De klant als beginpunt ofwel Ut Cliens Initium. Door onze samenwerking met onder andere DAF Nederland, Euriva, Shell Fuelsave bieden wij specialisme op een breed gebied. Diverse trainingen zijn SOOB gecertificeerd.

Op elke gewenste locatie verzorgt Dave Culinair de catering.


Podiumkerkje

Podiumkerkje Grevenbicht

In het Podiumkerkje van Grevenbicht is van alles te doen! Concerten, kunstexposities, tentoonstellingen over de geschiedenis van Grevenbicht, gezellige bijeenkomsten voor 60-plussers, lezingen, en ga zo maar door. Het bestuur van het Podiumkerkje organiseert zelf allerlei activiteiten, bijgestaan door ruim veertig enthousiaste vrijwilligers. Daarnaast kan de kerkruimte ook door derden gehuurd worden. Bijvoorbeeld voor een concert. Of voor het exposeren en verkopen van  kunstwerken. Het kerkje is daarnaast ook te huur voor kerkelijke vieringen, bruiloften en begrafenissen. Vanwege de uitstekende akoestiek is het kerkje ook in trek voor muziekopnames (op CD of bijvoorbeeld voor een mooi filmpje op youtube).

Dave Culinair verzorgt de catering bij verschillende activiteiten in het kerkje. De stokbroodjes gezond met verse soep vallen bijvoorbeeld goed in de smaak bij de muzikanten die, voorafgaand aan een concert, eerst iets willen eten!


 

Back to Top