Tel: 046 411 1048

Vanuit de jarenlange ervaring in de catering sector, heeft Dave Culinair voor het zakenleven een service ontwikkeld, waar al jaren veel bedrijven in de regio en daarbuiten, gebruik van maken.

Wij verzorgen lunches en warme maaltijden, op uw bedrijf of buitenlocaties. Kant en klaar aangeleverd, om geconsumeerd te worden, of gekoeld op voorraad. Het assortiment van onze maaltijdlijn wijzigt wekelijks en kan naar uw wensen worden aangepast. Dit kan op maat voor u gemaakt worden.  Enkele voorbeelden van lunches en maaltijden zijn te vinden in de Maaltijdlijn.

De maaltijdlijn van Dave Culinair staat centraal in bedrijvig Limburg. En heeft u een bedrijfsborrel, of anderszins een feestelijke gelegenheid dan is onze Party Service voor u altijd aanwezig!

Natuurlijk is er voor de particuliere markt de mogelijkheid, maaltijden te bestellen en deze bij Dave Culinair na telefonische afspraak, per mail of via de maaltijdlijn, kant en klaar af te halen.

Eet smakelijk!

sfeermaaltijdlijn

 

Aanvullende informatie en voorwaarden


Leveringscondities Maaltijdlijn

Bestellen
Per week en/of dag, door het ingevulde formulier per mail te retourneren, of dit aan onze chauffeur mee te geven!
Eventuele wijzigingen kunnen later, per mail of telefonisch worden doorgegeven.

Levering
Voor de particuliere markt dagelijks tussen 12:00 en 13:00 uur, gelieve dit aan te geven op het bestelformulier.
Wij bezorgen kosteloos in Grevenbicht, Obbicht en Born.
De soepen en maaltijden zijn bij aflevering consumptie-klaar. Indien gewenst kunnen ze echter ook gekoeld worden geleverd om op te warmen via de magnetron. In beide gevallen voldoet de kwaliteit aan de wettelijk gestelde normen en aan onze eigen hoge kwaliteitseisen.

Betalen
Indien gewenst kan de factuur contant worden voldaan of middels een overschrijving per bank. Wij houden hierbij een betalingstermijn van 8 dagen aan, tenzij anders overeengekomen of volgens de leveringsvoorwaarden.

Prijzen lunches
De prijzen van de lunches zijn exclusief huur servies, bezorgkosten en BTW.

Afhalen
Maaltijden kunnen ook worden afgehaald op het adres Raadhuisstraat 26 in Grevenbicht. Deze dienen uiterlijk 3 uur vóór levering telefonisch of per mail besteld te worden. Dit geldt ook voor te bezorgen bestellingen!

Voor de zakelijke markt hanteren wij afspraken op maat gemaakt met de klant!

Algemene betaling- en leveringsvoorwaarden

Op verzoek kunnen wij u onze algemene betaling- en leveringsvoorwaarden toesturen. Deze zijn gedeponeerd bij de KvK te Zuid-Limburg, onder nr. 14063036 (volgens de laatstelijk aldaar neergelegde tekst).

Back to Top